Herberg de Troost

Optredens

De opzet van de Herberg de Troost editie Lichtblauwe lucht is volledig anders dan bij voorgaande edities. We bevinden in een natuurgebied in de open lucht. Zitten of staan kan in het gras. Wilt u meer zitcomfort, neem dan uw eigen kussen of campingstoel mee. In de entreeprijs zitten deze keer geen hapjes. Wel zijn er prachtige Amerikaanse BBQ's op het terrein. Daar kunt u tegen inlevering Herberg de Troost munt(en) verschillende heerlijke gerechtjes bestellen

- woensdag 6 september 2017 - UITVERKOCHT
- vrijdag 8 september 2017 - UITVERKOCHT
- zondag 10 september 2017 - UITVERKOCHT

Kaarten kosten € 35,00 exclusief € 0,65 transactiekosten per bestelling.

Kaarten zijn ook beschikbaar via de onderstaande VVK-adressen:
- VVV / Huis van de Streek in Horst
- Jumbo Phicoop in Sevenum
- Primera in Sevenum
De kosten bij de fysieke verkooppunten bedragen € 35,00 + € 1,00 servicekosten = € 36,00 per ticket.

Praktische informatie:
Om 19:00 uur gaan de deuren open. Het programma start om 20:00 uur.

Parkeren kan aan de Naaldhoutweg. Deze weg is voor de gelegenheid een éénrichtingsweg. Volg de bewegwijzering en instructies van de parkeerwachten. Fietsers kunnen bij het concertterrein parkeren.

We bevinden in een natuurgebied in de open lucht. Houd hier rekening mee bij uw kledingkeuze. Paraplu's zijn helaas niet toegestaan omdat deze het zicht van de mensen achter u blokkeren.

Zitten of staan kan in het gras. Wilt u meer zitcomfort, neem dan zelf een kussen of campingstoel mee. Let op: vanaf het parkeerplek is het nog 1 km lopen naar het natuurgebied.

In de entreeprijs zitten geen hapjes. Wel zijn er prachtige Amerikaanse BBQ's op het terrein. Daar kunt u tegen inlevering Herberg de Troost munt(en) verschillende heerlijke gerechtjes bestellen.